Skip Navigation

Carrières bij Thales

BEKIJK ONZE VACATURES, GEBRUIK SPECIFIEKE ZOEKOPTIES EN VIND DE PERFECTE MATCH.

BEN JE BENIEUWD NAAR VACATURES BUITEN JE EIGEN LAND, KIJK DAN OP DE ALGEMENE THALES-WEBSITE jobs.thalesgroup.com

Menu

Stage-/Afstudeeropdracht - HBO/WO - (Technische) Informatica. Software defined networking in cloud native environment

Job ID R0109145 Location: Hengelo, Overijssel, Netherlands
Intern/Trainee (Fixed Term) (Trainee), Full time
Location: Hengelo, Netherlands

Opdracht: Stage- of afstudeeropdracht

Niveau: HBO/WO

Studierichting: (Technische) Informatica

Titel: 'Software defined networking in cloud native environment'

Over Thales

In Nederland, waar ruim 2200 medewerkers werkzaam zijn, hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft).


De opdracht wordt uitgevoerd binnen de Platform groep (~50 medewerkers) binnen de Application Engineering afdeling. De Platform groep werkt aan de infrastructuur waar verschillende soorten applicaties op draaien. Hierbij moet je denken aan Thales real-time sensor systemen, fire control systemen en ons combat management systeem Tacticos.

Over de opdracht

Thales werkt aan next-generation softwaretoepassingen die in capaciteit moeten blijven groeien gedurende de levensduur van een marineschip, meer dan 20 jaar. Dit vereist zeer flexibele en modulaire software die draait op een toekomstbestendige cloud-native infrastructuur.

De cloud-native omgeving verandert snel en om toekomstbestendig te zijn ontwikkelt Thales een Naval IT Infrastructure, met technologieën zoals Kubernetes, die verschillende container-applicaties kan draaien. Deze infrastructuur omvat ook een dynamisch, software defined network dat moet voldoet aan strikte prestatie- en security eisen.

Het navel domein is uitdagend en levert interessante requirements op. Wilt jij Thales helpen bij het onderzoeken en testen van nieuwe, software defined network technologieën? Dit is jouw kans om bij te dragen aan de toekomst van Thales!

De onderzoeksvraag kan worden samengevat als: "Hoe kan SDN worden gebruikt om een volledige dynamische en secure infrastructuur in het naval domein te implementeren en te onderhouden?"

Affiniteit

Linux, Networking, Kubernetes, Open source

Wat krijg jij er voor terug

  • Een interessante stage-/ of afstudeerplek binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving;
  • Een comfortabele, flexibele werkplek in een moderne omgeving;
  • Een prima stagevergoeding;
  • Een eigen studentenvereniging waarbij je kunt deelnemen aan educatieve en leuke activiteiten.

Interested?

Solliciteer nu! Klik hieronder op ‘Apply now’ en upload jouw CV en motivatie!

Houd er rekening mee dat we alleen studenten accepteren die zijn ingeschreven bij een onderwijsinstelling gedurende de gehele stage- of afstudeerperiode.


< Terug naar zoekresultaat

OVER ONZE LOCATIE

Hengelo, Netherlands