Skip Navigation

Carrières bij Thales

BEKIJK ONZE VACATURES, GEBRUIK SPECIFIEKE ZOEKOPTIES EN VIND DE PERFECTE MATCH.

BEN JE BENIEUWD NAAR VACATURES BUITEN JE EIGEN LAND, KIJK DAN OP DE ALGEMENE THALES-WEBSITE jobs.thalesgroup.com

Menu

Software Test Manager

Job ID R0132783 Location: Hengelo, Overijssel, Netherlands
Regular Employee, Full time
In fast changing markets, customers worldwide rely on Thales. Thales is a business where brilliant people from all over the world come together to share ideas and inspire each other. In aerospace, transportation, defence, security and space, our architects design innovative solutions that make our tomorrow's possible.

Binnen cluster Naval Engineering is de afdeling Applications onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Combat & Information Management Systemen voor marineschepen en de integratie hiervan met sensor- en wapensystemen. Deze complexe systemen bevatten geavanceerde oplossingen op het gebied van informatieverwerking, informatiemanagement, gebruikersinteractie en sensor- en wapenaansturing. Onze software biedt daarmee essentiële ondersteuning voor missies variërend van piraterijbestrijding tot verdediging tegen langeafstandsraketten.

About the job

Als Software Test Manager vul je software management rollen in voor integratie validatie verificatie en kwalificatie  die lopen binnen de afdeling Applications. In deze rollen ben je verantwoordelijk voor het tijdig, kosteneffectief en met de juiste kwaliteit opleveren van gekwalificeerde combat management systemen. Dit door rechtstreeks leiding te geven aan een Test-Team,  waarin je leiding geeft aan een team dat verantwoordelijk is voor het configureren, testen en kwalificeren van klant-specifieke oplossingen gebaseerd op generieke producten. Effectieve samenwerking met een veelheid aan stakeholders is daarbij essentieel.

Je bent onderdeel van een groep van Software test Managers die samen de verantwoordelijkheid hebben voor het managen van de werkpakketten die binnen de IVVQ afdeling vallen. Als groep wisselen jullie regelmatig ervaringen uit en stellen verbeteringen voor in onze werkwijze en voeren die uit. Daarnaast hebben Software Test Managers ook een leidende rol in het creëren van kostenschattingen die gemaakt worden als onderdeel van klantenaanbiedingen.

About you

Je beschikt over een afgeronde relevante HBO- of WO opleiding en een aantal jaren werkervaring bij voorkeur ook als software Test- Engineer/-Manager. Je hebt affiniteit met software development in een hightech omgeving. Als persoon ben je: analytische, creatief, open en flexibel en je kunt opereren als een teamspeler. Daarnaast ben je resultaatgericht, toon je initiatief en communiceer je op heldere wijze. Aantoonbare ervaring met agile/scrum is essentieel en je bent in staat om een actieve rol te vervullen in het uitdragen en verder verbeteren van onze werkprocessen.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk voor een goede functievervulling.

What’s in it for you

  • Je maakt deel uit van een leuk team in een high tech, innovatieve, internationale omgeving
  • De mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch-/management-/commercieel- of internationaal vlak
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
  • Een fijne werkplek in een modern gebouw, met aandacht voor een goede work-life balance en flexibiliteit
  • 40 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren; aankoop / verkoop van uren, internetkosten, fietsenplan, bedrijfsfitness, vakbondscontributie of verhuiskosten


Interested?


Solliciteer nu door hieronder op ‘Apply now’ te klikken!

Om er zeker van te zijn dat we een goede match vormen kunnen we je vragen deel te nemen aan een assessment.

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!

< Terug naar zoekresultaat

OVER ONZE LOCATIE

Hengelo, Netherlands