Skip Navigation

Carrières bij Thales

BEKIJK ONZE VACATURES, GEBRUIK SPECIFIEKE ZOEKOPTIES EN VIND DE PERFECTE MATCH.

Menu
Down

Software Test Engineers

Job ID R0072340 Publicatiedatum 22/10/2019 Lieu: Hengelo, Overijssel, Netherlands
Full time, Contract voor onbepaalde tijd
In fast changing markets, customers worldwide rely on Thales. Thales is a business where brilliant people from all over the world come together to share ideas and inspire each other. In aerospace, transportation, defence, security and space, our achitects design innovative solutions that make our tomorrow's possible.

About us

Met 80.000 talenten in 68 landen  zijn we een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van safety en security. In Nederland , waar 2000 medewerkers werkzaam zijn, hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft).

Binnen unit Naval Engineering is de afdeling Applications onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Combat & Information Management Systemen voor marineschepen en de integratie hiervan met sensor- en wapensystemen. Deze complexe systemen bevatten geavanceerde oplossingen op het gebied van informatieverwerking, informatiemanagement, gebruikersinteractie en sensor- en wapenaansturing. Onze software biedt daarmee essentiële ondersteuning voor missies variërend van piraterijbestrijding tot verdediging tegen langeafstandsraketten.

Voor de Naval Engineering/Applications afdeling is Thales (Hengelo) op zoek naar getalenteerde:

Software Test Engineers

met passie voor techniek en de ambitie om carrière te maken in een hightech omgeving in een rol als System Test Engineer, Test Lead/Architect of ScrumMaster.

About the job

Als Software Test Engineer werk je in een multidisciplinair en zelfsturend Agile/Scrum team. Deze teams zijn naast de ontwikkeling van software producten integraal verantwoordelijk voor een veelheid aan aspecten zoals requirements analyse, ontwerp, architectuur, testen, validatie en regelmatige product demonstraties. We hechten grote waarde aan de toepassing van hightech technieken en methoden. Software ontwikkeling is gebaseerd op Java en wordt ondersteund door een moderne ontwikkelomgeving.

About you

Heb je een passie voor techniek en lijkt het je leuk te werken aan hightech Naval Command & Control systemen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Je bent een getalenteerde Software Test Engineer en werkt graag mee aan het testen van complexe softwarecomponenten en het integreren tot een Combat Management Systeem. Je hebt een afgeronde HBO of WO studie op technisch gebied, bijvoorbeeld (technische) informatica, wis- of natuurkunde.

Met je analytische houding weet je hoe je fouten moet opsporen en samen met de ontwikkelteams analyseer je deze problemen. Als persoon ben je creatief, open en flexibel en je kunt opereren als een teamspeler. Daarnaast ben je resultaatgericht, toon je initiatief en communiceer je op heldere wijze.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is noodzakelijk voor een goede functievervulling.

Je bent een getalenteerde Software Test Engineer met een passie voor het testen van complexe software.

  • een goede achtergrond hebt in test engineering en automatisering met Java inclusief bijbehorende ontwikkelmethoden, tooling en frameworks,
  • in staat bent om snel nieuwe domeinen en technieken eigen te maken, en
  • je onderscheidt als een enthousiaste teamspeler: open communicatie, op samenwerking gericht en je voelt je verantwoordelijkheid voor het resultaat van het team.

Je hebt kennis en ervaring met test-automation met Java en testmethodieken als Functional-Testing, Exploratory-Testing, Test-Automation en Unit-Testing.

Kennis en ervaring met de volgende tools en technieken is een sterke pré: Linux, Jenkins, Nexus, Maven/Gradle, GIT/SVN en Continuous Integration & Delivery.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om carrière te maken in de hightech omgeving van Thales. Zo zou je één van onze toekomstige System Test Engineers kunnen worden, met een goede domeinkennis en een brede kijk op systemen. Of onderscheid je je juist als een organisator? Dan kan een carrière pad in de richting van Agile ScrumMaster of Test Lead/Architect bij je passen.

Thales offers you

  • een interessante baan binnen een leuk team in een internationale hightech omgeving;
  • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
  • de mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch-/management-/commercieel- of internationaal vlak;
  • een open en flexibele werkomgeving waarbij een goede work-life balance belangrijk is;
  • een fijne werkplek in ‘Het beste gebouw van Nederland’ (Public’s ChoiceAward 2015) met onze eigen Starbucks corner;
  • goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere 40 vakantiedagen per jaar.

Interested?
Direct solliciteren? Klik dan op de button 'Online solliciteren' hieronder en gebruik je persoonlijke account om je interesse aan ons kenbaar te maken.

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!


< Terug naar zoekresultaat

OVER ONZE LOCATIE

Hengelo,

Vergroot je kansen, blijf op de hoogte van nieuwe banen!

Geïnteresseerd inZoek op categorie en kies er één uit de lijst suggesties. Zoek op plaats en kies er één uit de lijst suggesties. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe banen aan te maken.