Skip Navigation

Carrières bij Thales

BEKIJK ONZE VACATURES, GEBRUIK SPECIFIEKE ZOEKOPTIES EN VIND DE PERFECTE MATCH.

BEN JE BENIEUWD NAAR VACATURES BUITEN JE EIGEN LAND, KIJK DAN OP DE ALGEMENE THALES-WEBSITE jobs.thalesgroup.com

Menu

Project Manager

Job ID R0141217 Location: Hengelo, Overijssel, Netherlands
Regular Employee, Full time
Location: Hengelo, Netherlands

Over het team

De afdeling Supportability Engineering, bestaande uit 65 experts, is verantwoordelijk voor de definitie, ontwikkeling en realisatie van serviceconcepten op het gebied van Integrated Logistics Support (ILS). ILS is een methodiek voor het organiseren van het onderhoud van complexe systemen gedurende de gehele levensduur, met als doelstelling om deze systemen te onderhouden tegen optimale kosten en beschikbaarheid.

Binnen deze afdeling zijn de Project Managers verantwoordelijk voor het werkpakketmanagement in het aanbieding- en uitvoeringstraject van onze complexe radarsystemen. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een:

Project Manager

Over jouw toekomstige baan

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van de ontwikkeling, het creëren en leveren van onderhoudsconcepten, documentatie, trainingen en aanbevelingen voor spare parts, special tools en test equipment.  De omvang kan variëren van de levering van een enkele radar tot de levering van een geïntegreerd Combat Management Systeem met daarin systemen van Thales Nederland en haar subcontractors.

Je zult werken aan aanbiedingen en projecten voor de Nederlandse klant en een grote verscheidenheid aan internationale klanten:

 • binnen de aanbiedingen ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de klant specifieke eisen naar de juist logistieke service concepten, met als eindresultaat een aanbieding welke voldoet aan de wensen van de klant. Je rapporteer in deze fase aan de Bid Manager;

 • binnen de projecten geef je leiding aan een team experts en vervul je een organiserende en coördinerende rol met betrekking tot de project gerelateerde service concepten. Het is jouw taak om de contractuele leveringen op het gebied van ILS om te zetten in werkpakketten, het budget te beheren, over de planning te waken en de risico’s en kansen te managen. Als lid van het Program Management Team rapporteer je aan de overall Project Manager en zorg je ervoor dat de ILS-werkpakketten binnen de gestelde tijd en budget worden afgerond.

Met andere woorden, op de genoemde vakgebieden ben je dé verbindende factor tussen klant, toeleveranciers, onze experts en project/bid team. 

Waarom ben jij een goede match

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die:

 • in het bezit is van een voltooide technische HBO/Academische opleiding.

 • enkele jaren ervaring heeft op het gebied van internationaal project management.

 • werkzaam is (geweest) in een service omgeving en geïnteresseerd is in de instandhouding van technisch complexe producten.

 • uitstekende communicatieve vaardigheden heeft.

 • een kostenbewuste, klant- en resultaatgerichte instelling heeft.

 • een hoge mate van creativiteit, initiatief, pragmatisme, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen heeft.

 • een goed abstract en conceptueel denkvermogen heeft.

 • een commercieel inzicht heeft.

 • bereid is tot internationaal reizen (enkele keren per jaar).

 • de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift goed beheerst.

Wat krijg je er voor terug

 • Een uitdagende baan in een leuk team binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.

 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, commercieel of internationaal vlak.

 • Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit 68 landen.

 • Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving, met aandacht voor flexibiliteit en de juiste work-life balance.

 • Werken mag meestal waar en wanneer je wil. Binnen Thales mikken we op een 60/40 balans, waarbij je in elk geval twee dagen in de week thuis kunt werken als je rol dit toelaat.

 • Een goed salaris, passende reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om jaarlijks jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld vrije dagen ruilen voor internetkosten, ons fietsenplan, bedrijfsfitness en verhuiskosten.

 • 40 vakantiedagen per jaar. Ja, echt.


Interesse?
Solliciteer nu door hieronder op ‘Apply now’ te klikken!
Om er zeker van te zijn dat we een goede match vormen kunnen we je vragen deel te nemen aan een assessment.Diversiteitsstatement
We vinden dat je baan de juiste work/life balance moet ondersteunen en het platform is om jóuw ambities waar te maken. Dat betekent dat gelijke kansen, inclusiviteit en een informele cultuur een essentieel onderdeel uitmaken van ons succes. Maar ook dat jouw gezondheid en geluk voor ons erg belangrijk zijn! Daarom bieden we je de flexibiliteit om te doen wat voor jóu belangrijk is; of dat nu parttime werken is, of werken vanuit huis, of de mogelijkheid om flexibel te zijn in je start- en eindtijden, we denken met je mee.

Security Requirements
In lijn met de basisbeveiligingsvereisten van Thales vragen wij kandidaten mogelijk om bewijs omtrent identiteit, werkvergunning en arbeids- plus opleidingsgeschiedenis. Sommige vacatures vereisen ook een security clearance die verdere informatie vereist. Voor meer informatie over wat er nodig is voor bepaalde security clearance, raadpleeg dan de General Intelligence and Security Service.


< Terug naar zoekresultaat

OVER ONZE LOCATIE

Hengelo, Netherlands