Skip Navigation

Carrières bij Thales

BEKIJK ONZE VACATURES, GEBRUIK SPECIFIEKE ZOEKOPTIES EN VIND DE PERFECTE MATCH.

Menu
Down

Monteur Micro Elektronica

Job ID R0084948 Publicatiedatum 15/07/2020 Lieu: Hengelo, Overijssel, Netherlands
Full time, Contingent
In fast changing markets, customers worldwide rely on Thales. Thales is a business where brilliant people from all over the world come together to share ideas and inspire each other. In aerospace, transportation, defence, security and space, our architects design innovative solutions that make our tomorrow's possible.

Ben jij opgeleid op het gebied van elektronica en wil jij werken in een innovatieve hightech omgeving?

About us

‘The people we all rely on to make the world go round – they rely on Thales’. In een wereld die steeds sneller, meer onvoorspelbaar en vol mogelijkheden is, komen ze bij ons met grote ambities: om jouw leven beter en veiliger te maken. Onze medewerkers, die een uniek gevarieerd geheel vormen van expertise, talenten en culturen, ontwikkelen en leveren buitengewone hightechoplossingen. Van de 68.000 talenten in 54 landen zijn er 2000 werkzaam in Nederland. We zijn een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van veiligheid en bescherming.

We helpen onze klanten om slimmer te denken en sneller te handelen op het gebied van transport, defensie, ruimtevaart, luchtvaarttechniek en cyberspace, om een steeds grotere complexiteit en daarbij onderweg elk beslissend moment te beheersen. We spelen dan ook een leidende rol in de digitale transformatie, waarbij we ons focussen op kunstmatige intelligentie, big data & data-analyse, connectiviteit, mobiliteit en het ‘internet of things’ en cybersecurity.

In Nederland hebben we vestigingen in vijf steden: Huizen, Delft, Eindhoven, Enschede en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen, onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft) en onderzoek & ontwikkeling voor serious gaming (in samenwerking met de Universiteit Twente).

Binnen Thales Nederland is de Naval organisatie verantwoordelijk voor ontwikkeling, productie en support van radar-, communicatie- en command & controlsystems voor marineschepen. Binnen de Supply Chain van de Naval organisatie is de afdeling Final Assembly  verantwoordelijk voor de levering van elektronica voor Thales Systemen. Voor de werkcel Test & Service Centre en Micro Elektronica zoeken wij een:

Monteur Micro Elektronica  

About the job

Je bent  verantwoordelijk voor het monteren, van kleine Micro Elektronica eenheden volgens tekening en procedures.  Ook ben jij verantwoordelijk voor de rapportage van bevindingen en raadplegen van specificaties en (internationale) normen in de daarvoor bestemde systemen. Tot deze functie behoort een uitgebreid opleidingstraject om zodoende de desbtereffende techniek en methoden eigen te maken.

About you

 • Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging dan zoeken wij jou!
 • Afgeronde LBO+ opleiding.
 • Ervaring in het monteren van Micro elektronica delen inclusief bedraden is een pre
 • Kennis van diverse soldeer / lijm processen is een pre
 • Kennis van Wire Bonding techniek is een pre
 • Kennis van IPC J-STD-001 is een pre
 • Beheersing van fijn motoriek  i.v.m. zeer hoge precisie van de processen.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Ervaring met computer en kennis van het Office pakket Windows.
 • Je typeert jezelf als een echte teamplayer, je bent energiek, leergierig, stressbestendig en gestructureerd, met oog voor detail.

Thales offers

 • een interessante baan binnen een leuk team in een internationale high tech omgeving;
 • ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
 • de mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch-/management-/commercieel- of internationaal vlak;
 • een open en flexibele werkomgeving waarbij een goede work life balance belangrijk is;
 • een fijne werkplek in ‘Het beste gebouw van Nederland’ (Public’s ChoiceAward 2015) met onze eigen Starbucks corner;
 • goede arbeidsvoorwaarden, met onder andere 40 vakantiedagen per jaar.

Interested?

Direct solliciteren? Klik dan op de button 'Online solliciteren' hieronder en gebruik je persoonlijke account om je interesse aan ons kenbaar te maken.

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!


< Terug naar zoekresultaat

OVER ONZE LOCATIE

Hengelo,

Vergroot je kansen, blijf op de hoogte van nieuwe banen!

Geïnteresseerd inZoek op categorie en kies er één uit de lijst suggesties. Zoek op plaats en kies er één uit de lijst suggesties. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe banen aan te maken.