Skip Navigation

Carrières bij Thales

BEKIJK ONZE VACATURES, GEBRUIK SPECIFIEKE ZOEKOPTIES EN VIND DE PERFECTE MATCH.

Menu
Down

Maintenance Engineer

Job ID R0098920 Publicatiedatum 08/07/2020 Lieu: Amersfoort, Utrecht, Netherlands
Full time, Contract voor onbepaalde tijd
Thales people architect solutions at the heart of the defence-security continuum. Interoperable and secure information and telecommunications systems for defence, security, and civil operators, are based upon innovative use of radiocommunications, networks, and cybersecurity. We are ground breaking new digital technologies such as 4G mobile communications, cryptography, cloud computing and big data for use in physical protection systems, and critical information systems.

Maintenance Engineer

Help jij mee zodat de Koninklijke Landmacht virtueel kan trainen?


About the job

Samen met een team van 9 man verzorg je de instandhouding van simulatoren voor de Koninklijke Landmacht. Je standplaats waar je het werk doet is de Bernhardkazerne in Amersfoort en het team is onderdeel van een grotere Services & Delivery Management afdeling.  Incidenteel worden wij ook op de Vredepeel ingezet.

Het team opereert zeer zelfstandig. Wij zorgen dat de simulatiesystemen elke dag in bedrijf zijn. Behalve dagelijkse opstart- en afsluitwerkzaamheden zijn wij ook verantwoordelijk voor storingsafhandeling en preventief onderhoud.

Een gedeelte van deze systemen kan elders in het land of zelfs buitenland ingezet worden. Er gaat altijd een Engineer van ons mee ter ondersteuning. Dit zal 2 a 3 weken per jaar zijn op toerbeurt.

Binnen het team kennen we diverse disciplines, variërend van IT tot elektrotechniek en mechanica. Jij zal binnen het team een grote kracht worden met mechanische kennis. Samen met het team los je diverse storingen en vraagstukken op die een creatieve geest vereisen.

About you

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die:

 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau in het opleidingsgebied van mechanica met aantoonbare ervaring. Elektrotechniek, ICT, VCA/VOL zijn een pré.
 • Je bent bereid incidenteel voor de job naar binnen- en buitenland te reizen en bent een teamspeler binnen een zelfstandig en zelfsturend team. Je bent oplossingsgericht, verantwoordelijk en zorgt voor een nette administratieve afhandeling van de incidenten. Hierbij snap je dat nauwkeurigheid en kwaliteit belangrijker is dan snelheid.
 • Je hebt 2 rechterhanden, aangezien je geregeld ook modules en of onderdelen zult moeten vervangen als onderdeel van het oplossen van een storing en of het onderzoeken van een probleem.
 • Creativiteit en inventiviteit zijn hierbij onontbeerlijk. Voor de mechanische vraagstukken ga jij de drijvende kracht zijn.
 • Aangezien je direct contact hebt met de klant en trainende eenheden zijn goede communicatieve vaardigheden (NL/EN) een vereiste.
 • Rijbewijs B is noodzakelijk.

What’s in it for you

 • Je maakt deel uit van een leuk team in een high-tech, innovatieve, internationale omgeving
 • De mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch-/management-/commercieel- of internationaal vlak
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 • Een fijne werkplek in een modern gebouw, met aandacht voor een goede work-life balance en flexibiliteit
 • 40 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren; aankoop / verkoop van uren, internetkosten, fietsenplan, bedrijfsfitness, vakbondscontributie of verhuiskosten


Interested?
Solliciteer nu door hieronder op ‘Apply now’ te klikken!

Om er zeker van te zijn dat we een goede match vormen kunnen we je vragen deel te nemen aan een assessment.

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!


< Terug naar zoekresultaat

OVER ONZE LOCATIE

Amersfoort,

Vergroot je kansen, blijf op de hoogte van nieuwe banen!

Geïnteresseerd inZoek op categorie en kies er één uit de lijst suggesties. Zoek op plaats en kies er één uit de lijst suggesties. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe banen aan te maken.